3 thoughts on “

  1. 嘩,好難接受呢個數字,你仲大聲講~上星期先同 Ivy 話有 mid-age crisis…就係發現身邊既朋友已經開始結婚買樓,自己仲係為口奔馳唔知到幾時~

  2. sorry,唔好意思,點估到你咁敏感……
    係囉!果次去同學婚禮,心諗:終於全班第一個同學結婚了,跟住同其他同學傾計,呢個又話買匯豐儲錢結婚,果個又話轉左份萬七蚊的工,聽講呢,阿邊個最近買左架二手日本車…
    喂大蛇,你呢?
    我?哦冇,我剛同女朋友散左,上星期買帕爾馬輸左,好彩買熱刺贏返,我最近想買部電話,不過d彩芒好貴,如果有1200以下的電話一定買…
    一個字:好霉!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s