焗傷風

上星期六,阿姐話叫我、jojo、hamany 同 amanda 開 OT,無論如何都要搞好果幾百個 file,顧名思義即係執快勞。由朝早 9 點半做到晚黑 11 點,同我拍既 amanda 仲要病緊喉嚨痛兼鼻塞,amanda 同我屈o係間無冷氣o既細窄 meeting room 點 file,咁我就梗係賴野啦。

星期日就應晒,成日打乞嗤仲唔停咁抹鼻涕,又要去搞旅行 d 野,你都咪話。又係果句,家住粉嶺嘛,要去到銅鑼灣買野台開唱既飛。好彩最後機票同住宿都o係網上搞掂晒,多得 danny 同事啦  。

續篇

知唔知咩叫熱到抖唔到氣?今日行o係條街度,你就知咩事。

廣告

One thought on “

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s